Racevurdering

Skal du have hund og vil være sikker på den helt rigtige race til familien

– så er en racevurdering det rigtige for jer.

Alt for ofte lander hunde på internater og til salg, fordi ejerne ikke har sat sig ind i deres oprindelse og behov – det kan vi undgå ved at informere om alt fra korrekt stimulering til pelspleje og mulige udfordringer. På den måde tager din familie det helt rigtige valg.

SÅDAN FOREGÅR DET

De er søde - de små pelsbolde. Men når man står og skal vælge, hvilken hunderace, man vil have, skal der gerne være balance mellem følelser og fornuft. Den balance kan jeg hjælpe med gennem et hvalpevisit.

Jeg kommer til dig/jer - det foregår der, hvor hvalpen skal bo. I korte træk stilles der spørgsmål, der skal fortælle lidt om, hvilken hunderace du/I er bedst egnet til. Der ses på samtlige faktorer - og du/I modtager efterfølgende en mail med de fem bedste bud på den kommende bedste ven.

Har du et ønske om at få en voksen hund, er dette naturligvis også muligt at guide dig i. Det er ikke ligegyldigt, hvor den voksne hund kommer fra og hvilken historik den har. Du/I guides derfor også i, had der er brug for i fremtiden, inden det afgørende valg tages.

Hvis du ønsker en Racevurdering, skal du sende mig en mail på info@lupohundecenter.dk eller via linket til højre - så kontakter jeg dig hurtigst muligt med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.


OBS! Ved aflysning senere end en uge før aftalen opkræves 50% af prisen for ydelsen.

KONTAKT OS HER

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090