Holdene

OM HOLDTRÆNING

En hvalp går mod nye og ukendte udfordringer uden frygt. Mødet med andre hunde i alle former, farver og størrelser øger din hunds chancer for et godt sprog i fremtiden og sikrer en glad og selvsikker hund. Det skal vedligeholdes resten af dens liv og derfor er holdtræning vigtigt for enhver hund.

Hos Lupo Hundecenter i Fredericia bruges der tid på at udfordre både hunden og hundeejeren, eksempelvis med forstyrrelser. Det øger dit fokus som ejer og viser din hund, at du er en god og ansvarlig leder.

Til holdtræning hører også en teori, hvor alle vigtige emner som foder, stress, aggressivitet, urenlighed og destruktiv adfærd er med. Her er ejeren i centrum og der er naturligvis tid til spørgsmål. Teorien er primært for Hvalpeholdet og Hund & Ejer 1, men deltagere på andre hold er velkomne til at komme og lytte med - og tag meget gerne hele familien med - en hund er et fælles projekt!

KLIK HER FOR AT

TILMELDE DIG

HVALPEHOLDET

Hundens alder: 10 uger - 5 mdr

Her får du viden med fra første dag. Der stilles ikke store krav til hunden – i stedet fokuseres der på de rette værktøjer til dig som ejer. I trænes som et hold, men der tages højde for den enkelte hunds behov. Hvalpene socialiseres og lærer derfor også meget om andre racers sprog.  Alle racer er velkomne.

Prisen er 1100 kr pr. deltagende hund for 10 gange træning samt 1 x teori af ca. 2,5 timers varighed. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.

UNGHUNDEHOLDET

For at deltage skal hvalpeholdet være gennemført

Som hundeejer oplever man oftest de største udfordringer indenfor hundens første leveår, og det er også her man ser flest omplaceringer og i værste fald aflivninger. Unghundeholdene er en investering i din og din hunds hverdag og fremtid. Få værktøjer til at håndtere de udviklingsfaser din hund gennemgår og styrk relationen, samarbejdet og din viden. For hvert hold avanceres øvelserne, men kun med særlig hensyntagen til, hvad din unghund kan honorere. Der er fokus på positiv oplevelser og succes.

Prisen er 1000 kr pr. deltagende hund for 10 gange træning. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.

HUND & EJER 1-2

Hundens skal være minimum 6 mdr

Hund & Ejer er for dig, der kan krydse ét eller flere af følgende udsagn af:

- du har overtaget en hund fra et andet hjem eller fra et internat

- du har haft hunden fra hvalp, men har aldrig trænet den

- du har trænet et andet sted og søger nye udfordringer

Du starter på H&E1, hvor vi arbejder med at sikre den optimale relation til hunden og giver dig en introduktion til de basale redskaber der arbejders med hos Lupo Hundecenter. Efterfølgende kan du og din hund fortætte til H&E2, hvor øvelserne og træningen avanceres. Alle racer er velkomne.

H&E1: Prisen er 1100 kr pr deltagende hund for 10 gange samt 1 x teori for af ca. 2,5 times varrighed.

H&E2: Prisen er 1000 kr pr. deltagende hund for 10 x træning.

Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.

FORTSÆTTER

For at deltage skal Ungehunde eller Hund & Ejer 2 holdet være gennemført

Sværhedsgraden på øvelserne øges med både afstand, øget tid og mindre signalering. Dette er holdet for dig, der vil opnå lidt ekstra med træningen og som nyder det sociale med de andre kursister. En hund bør trænes hele livet igennem og dette hold kan tages så ofte, du har lyst og tid til.

Prisen er 500 kr pr deltagende hund for 5 gange træning. Beløbet betales kontant eller med MobilePay ved opstart.


OPSTART OG TEORI

Der startes nye hold hver 5. uge - et hold løber over 10 uger. Starter man på et A-hold følger man A-holdene - tilsvarende for B-hold.

Ex.: Hvalpehold A > Unghunde A > Fortsætter A+B

Se KALENDER for datoer for holdopstart. Tilmeldingen åbner ca. 5 uger inden opstartsdatoen. Hold eventuelt øje med Facebook for annoncering.


Hvalpe og Hund & Ejer 1: Første mandag efter holdopstart kl. 19:00

Ekstra ungehundeteori afholdes efter behov for ejere med hunde i alderen 5 mdr - 1,5 år


LØRDAG

09:00 - 09:45    Hvalpehold A

10:00 - 10:45    Hvalpehold B

11:00 - 11:45    Unghunde A

12:00 - 12:45    Unghunde B

12:00 - 12:45    Evt. ekstra hold

SØNDAG

09:00 - 09:45   Hund & Ejer 1 A

10:00 - 10:45    Hund & Ejer 1 B

11:00 - 11:45    Hund & Ejer 2 A

12:00 - 12:45    Hund & Ejer 2 B

13:00 - 13:45    Fortsætter A + B

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090