Om Lupo

POSITIV TRÆNING MED ET PERSONLIGT PRÆG

Hos Lupo Hundecenter forbereder vi mennesket på et liv med hunden – ikke omvendt.


Det handler ikke om sit, dæk og plads – men om relationen mellem dig og din hund.


Racetilpassset stimulering, socialisering og en veludviklet viden om hundesprog skaber tillid til dig som ejer og mindsker sandsynligheden for en aggressiv eller destruktiv hund i fremtiden.

Du er hundens lærer – dit ansvar er at opsøge steder, hvor du kan få netop den viden og de værktøjer.


Gennem den viden, dedikation, tålmodighed og rigtigt mange godbidder, sikrer du den optimale balance mellem binding og selvstændighed til din hund. Selvom der trænes på et hold, tilpasses det hele til den enkelte hund – fordi alle hunde er forskellige og derfor har forskellige behov.


Ved struktureret træning det første år af hundens liv, øger du din hunds chancer for overlevelse. Det kan måske lyde lidt voldsomt at bruge sådan et ord, men når hunde dagligt aflives pga. af adfærdsproblemer, skal det også tages alvorligt.


Hos Lupo Hundecenter er der tilknyttet en teoriaften til alle hold, der er vigtig at deltage i. Her kan du stille spørgsmål og få netop det at vide, der kan forebygge mulige adfærdsproblemer og kedelige situationer.

Og træningen fortsætter – jeg vil gerne se en udvikling fra legesyge og nysgerrige hvalpe til velfungerende og selvsikre hunde. Derfor er det vigtigt ikke at stoppe, når de 45 minutter på pladsen er gået. Det du lærer, kan bruges hver dag og det skal det. Det handler om at få gode vaner.


Hos Lupo Hundecenter bruger vi hjernen – ikke musklerne!

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090