Hvalpevisit

Har du lige fået hundehvalp – så er det i din interesse at gøre det bedste fra første dag. Hvad skal den have at spise, hvor langt skal den ud at gå, hvad er de bedste lege og hvordan opbygges en god relation?

Der er altid mange spørgsmål, når man får en hundehvalp og her kan jeg give din familie de bedste råd, så i kan koncentrere jer om at nyde hvalpen.

SÅDAN FOREGÅR DET

Når man vælger at have ansvaret for et levende væsen, vil der opstå situationer, hvor man har spørgsmål. Mange spørgsmål – gode spørgsmål. Og alle disse fortjener et svar. Udfordringen er dog ofte, at finde det rigtige svar i en sand høstak af personlige holdninger, tidsbaserede erfaringer og subjektive syn på tingene fra naboer, venner og folk på sociale medier. Så hvem skal man spørge for at få de rigtige var?

Mig…

Som professionel instruktør og adfærdsspecialist kan jeg give dig de svar på de spørgsmål, din hund vil elske dig for at have stillet. Og det gør jeg under et hvalpevisit.

Ud over at svare på såvel store som små spørgsmål, gennemgår vi sammen alt fra foder, miljøtræning, socialisering , signaler og søvn til smerter og lege. Kort sagt alt fra hoved til hale. Det foregår i jeres hjem, når hele familien har tid – i skal alle være med. Det tager ca 2 timer.

Og det er den bedste start for både hund og ejer

Når besøget er ved at være slut, skal vi sammen se på fremtiden – og her hjælper jeg selvfølgelig med at finde den bedste træningsplads til dig og din hund.


Hvis du ønsker et Hvalpevisit, skal du udfylde formularen via linket til højre - så kontakter jeg dig hurtigst muligt med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.


OBS! Ved aflysning senere end en uge før aftalen opkræves 50% af prisen for ydelsen.


UDFYLD FORMULAREN

VED AT KLIKKE HER

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter.dk

CVR: 36220090