Rådgivning

Vi bruger rigtigt meget tid på rådgivning – og det er telefonisk, over mail eller gennem vores facebookside, så er der altid spørgsmål fra de mange hundeejere derude, der bare gerne vil gøre det bedste for deres hunde. Derfor stiller vi os til rådighed og naturligvis uden betaling.

Hvis det ud fa en snak vurderes, at der skal mere til, er mulighederne mange – det er blot at finde det, der passer lige til jer.

SÅDAN FOREGÅR DET

De er søde - de små pelsbolde. Men når man står og skal vælge, hvilken hunderace, man vil have, skal der gerne være balance mellem følelser og fornuft. Den balance kan jeg hjælpe med gennem et hvalpevisit.

Jeg kommer til dig/jer - det foregår der, hvor hvalpen skal bo. I korte træk stilles der spørgsmål, der skal fortælle lidt om, hvilken hunderace du/I er bedst egnet til. Der ses på samtlige faktorer - og du/I modtager efterfølgende en mail med de fem bedste bud på den kommende bedste ven.

Har du et ønske om at få en voksen hund, er dette naturligvis også muligt at guide dig i. Det er ikke ligegyldigt, hvor den voksne hund kommer fra og hvilken historik den har. Du/I guides derfor også i, had der er brug for i fremtiden, inden det afgørende valg tages.

Hvis du ønsker en Racevurdering, skal du sende mig en mail på info@lupohundecenter.dk eller via linket til højre - så kontakter jeg dig hurtigst muligt med henblik på at aftale et tidspunkt, hvor vi kan mødes.

KONTAKT OS HER

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter

CVR: 36220090