Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

Lupo Hundecenter

I denne privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du er kunde hos Lupo Hundecenter.

 

Databehandling

Når du er i kontakt med Lupo Hundecenter via e-mail, tilmeldingsformularer eller kontaktformular modtager og opbevarer vi de data du oplyser til os. Vi modtager ikke personoplysninger om dig fra andre kilder end dig selv.

Vi bruger dine personoplysninger i forbindelse med planlægning, gennemførelse af ydelser samt evt. opfølgning på disse. Ligeledes opbevarer vi dine informationer i fald du på et senere tidspunkt skulle vende tilbage som kunde, eller hvis du efter endt ydelse skulle have spørgsmål til dit forløb. Herved kan vi genbesøge dine informationer og dermed levere en bedre service. Vi videregiver ingen af dine personoplysninger når du har været i kontakt med os. Mails og tilmeldingsformularer opbevares i op til 5 år.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkterne ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os (se nedenfor).

Vi beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal

1300 København K

Telefon 33 19 32 00

E-mail dt@datatilsynet.dk

Samarbejdspartnere

Vi anvender JotForm’s formularer ifm. med tilmelding og forespørgsler på ydelser. Du kan læse om JotForm’s privatlivspolitik her: https://www.jotform.com/privacy/. Alt formularindhold er privat og ikke tilgængeligt for andre end Lupo Hundecenter.

Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

 

Kontakt

Skriv til info@lupohundecenter.dk, hvis vi skal ændre eller slette personlige oplysninger, vi har registreret om dig, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i vores privatlivspolitik.

 

Juridiske oplysninger

Lupo Hundecenter er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores juridiske oplysninger er følgende:

Lupo Hundecenter v. Nicklas Vega Andersen

CVR-nr. 36220090

Jernbanegade 52, 2.tv.

6000 Kolding

Tlf.: 26170232

Mail: info@lupohundecenter.dk

 

 

LUPO HUNDECENTER

v. Adfærdsspecialist Nicklas Vega

Krogsagervej 50, Erritsø

7000 Fredericia

Tlf.: +45 26 17 02 32

Mail: info@lupohundecenter

CVR: 36220090